Film 'Nuth heeft het'! Wandel & Fietsplezier

Film 'Nuth heeft het'!

Bekijk de film en ontdek Nuth, want Nuth heeft kunst & cultuur, heerlijke restaurants, mooie wandel, fiets- en ruiterpaden, prachtige natuur, dromerige overnachtingsmogelijkheden, bijzondere evenementen en alles voor de paardenliefhebber!

> Meer info
Kasteel Wijnandsrade Wandel & Fietsplezier

Kasteel Wijnandsrade

In een rustig dal tussen Nuth en Valkenburg spiegelen zich in eeuwenoude slotvijvers een sierlijk kerkje en een monumentaal kasteel. Waar je ook vandaan komt, het is altijd thuiskomen in Wijnandsrade. Een stichting beheert het kasteel en verhuurt momenteel 7 appartementen en 5 bedrijfsgebouwen. Het kasteel staat open voor het publiek en op afspraak kunnen er rondleidingen georganiseerd worden.

> Meer info
Chateau Gilbert Wandel & Fietsplezier

Chateau Gilbert

Bij deze wijnboer kunt u niet alleen zijn wijnmakerij bezoeken. Een rondleiding door de Oenotheek van de ‘Confrérie van de Limburgse wijn’ eindigt altijd met een proeverij van bekroonde Limburgse wijnen. In ons restaurant of op het terras verwennen we u verder! Diverse wandelroutes in de omgeving en fietsroutes langs de Limburgse wijngaarden maken uw bezoek compleet.

> Meer info
Cafe i gen Dorp Wandel & Fietsplezier

Cafe i gen Dorp

In het oudste straatje van Wijnandsrade tussen de kerk met zijn vijvers en de oude pastorie, vindt u Cafe i gen dorp. Bij uitstek een mooi vertrek of rustpunt voor al uw wandelingen. Zomers kunt op het terras genieten van een lekker kopje koffie met verse vlaai, of van een van de vele overheerlijke speciaal bieren van het vat.

> Meer info
Wandel- en fietsroutes Wandel & Fietsplezier

Wandel- en fietsroutes

Nuth biedt in elk jaargetijde de mogelijkheid voor een lekkere actieve wandel- of fietsvakantie. De groene omgeving van de gemeente Nuth is bij uitstek het decor voor recreatie, ontspanning en sport. Neem uw fiets of een paar stevige wandelschoenen mee en trek erop uit. Kronkelende paden laten u kennismaken met wisselende uitzichten en de vele banken dagen u uit om de natuur rustig in u op te nemen.

> Meer info