Film 'Nuth heeft het'! Overnachtingen

Film 'Nuth heeft het'!

Bekijk de film en ontdek Nuth, want Nuth heeft kunst & cultuur, heerlijke restaurants, mooie wandel, fiets- en ruiterpaden, prachtige natuur, dromerige overnachtingsmogelijkheden, bijzondere evenementen en alles voor de paardenliefhebber!

> Meer info
Bed & Breakfast de Pingerhoeve Overnachtingen

Bed & Breakfast de Pingerhoeve

Nagenoeg het gehele jaar geopend. In een prachtige care boerderij/herberg uit 1792 zijn een vijftal prachtige 2 persoonskamers te boeken, ieder met een eigen uitstraling. Voor de wandelaar, fietser, paardenliefhebber of de zakenman/vrouw is er zeker een kamer naar wens bij. Een van de kamers is compleet rolstoel toegankelijk. In de ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar.

> Meer info
Camping 't Hemelke Overnachtingen

Camping 't Hemelke

Camping en recreatiepark ’t Hemelke weet haar gasten reeds sinds vele jaren op eigen wijze gastvrijheid te verlenen voor een top vakantie!! Een echte gezinscamping met veel kwaliteit en vertier, centraal gelegen in het heuvelland. Een bezoek meer dan de moeite waard!!!

> Meer info
Hotel Le Petit pension Overnachtingen

Hotel Le Petit pension

Welkom in Hotel Le Petit Pension. Een gezellig, klein familie pension op twee kilometer van Valkenburg aan de Geul. Perfectie uitgangspunt voor een heerlijke wandel en/of fietsvakantie of gewoon genieten van het mooie Limburgs land. Klein hondje in overleg toegestaan, gratis vervoer van en naar het treinstation in Nuth.

> Meer info
Hotel Hof van Hulsberg Overnachtingen

Hotel Hof van Hulsberg

Aan de rand van het mooie Limburgse dorpje Hulsberg, gelegen aan de Mergellandroute en het Limburgse heuvellandschap, ligt Hotel Hof van Hulsberg. Een gezellig familiehotel in Zuid Limburg, gehuisvest in een monumentale Limburgse carrehoeve uit het jaar 1840. Door de centrale ligging zijn alle attracties en bezienswaardigheden in Zuid Limburg op korte afstand van het hotel gelegen.

> Meer info
Baart's Bed & Breakfast Overnachtingen

Baart's Bed & Breakfast

Graag heet, Fred & Irina Baart, iedereen van harte welkom in de Bed & Breakfast! Wijnandsrade is vooral bijzonder door het fraaie kasteel en de parochiekerk. Het huidige kasteel, dateert uit 1554 en is tussen 1774 en 1780 in belangrijke mate vernieuwd. Het beekdalengebied is een heerlijk natuurgebied voor de gasten om een wandel- en/of fietsroute te starten.

> Meer info
B&B Aan de Holle Weg Overnachtingen

B&B Aan de Holle Weg

Aan de Holle Weg is een gastenverblijf voor 2-4 personen. De oude veestal is verbouwd tot een comfortabel appartement met badkamer, huiskamer, kitchenette en slaapkamer op de begane grond, en een slaapkamer op de entresol. Gebruik van huisweide en terras. Kinderen en honden zijn welkom, ook geschikt voor rolstoelers. Prachtige fiets- en wandelomgeving.

> Meer info
B&B De Wandelgids Overnachtingen

B&B De Wandelgids

Het B&B is een oud boerenhuis met daarin een appartement voor maximaal 4 personen. Het ligt aan het Pieterpad en vlak bij het Pelgrimspad. Diverse wandelingen beginnen direct vanuit het B&B. De eigenaars zijn zelf enthousiaste wandelaars en helpen je graag om je wandelvakantie tot een succes te maken. Zij hebben diverse wandelingen voor je klaar liggen.

> Meer info