Film 'Nuth heeft het'! Lekker eten

Film 'Nuth heeft het'!

Bekijk de film en ontdek Nuth, want Nuth heeft kunst & cultuur, heerlijke restaurants, mooie wandel, fiets- en ruiterpaden, prachtige natuur, dromerige overnachtingsmogelijkheden, bijzondere evenementen en alles voor de paardenliefhebber!

> Meer info
Mareveld Lekker eten

Mareveld

Mareveld, gelegen aan de rand van ’t landelijke Schimmert, geeft u het gevoel van thuiskomen. Gezelligheid in ’n nostalgische sfeer met een kindvriendelijk karakter. Lunchen, smaakvol dineren of gewoon borrelen. Aangrenzend aan het buitenterras is een uitgebreide speeltuin met speelweide. Ook binnen is er volop vertier voor de kids in ons speelhol.

> Meer info
Cafe i gen Dorp Lekker eten

Cafe i gen Dorp

In het oudste straatje van Wijnandsrade tussen de kerk met zijn vijvers en de oude pastorie, vindt u Cafe i gen dorp. Een plek waar jong en oud zich treffen en waar een ieder zich bij binnenkomst meteen thuis voelt en waar gezelligheid en betaalbare kwaliteit de boventoon voeren. Eveneens een mooie locatie voor feesten/partijen, vergaderingen en meer.

> Meer info
Restaurant Freya's Mangerie Lekker eten

Restaurant Freya's Mangerie

Dineren in restaurant Freya’s Mangerie is genieten en smullen in een intieme sfeer. Geniet van vele heerlijke gevarieerde gerechten, allen bereid met verse producten. Freyas Mangerie is bovendien niet alleen Bourgondisch maar eveneens betaalbaar en gezellig.

> Meer info
Brasserie Den druppel Lekker eten

Brasserie Den druppel

Aan de enige rotonde die Schimmert rijk is, ligt Brasserie ‘Den Druppel’. Gastheer Ruud Coenen staat bekend om zijn liefde voor huiselijke kwaliteit. Eenvoudige passievolle (lunch)gerechten al dan niet met bijpassende wijnen, geven de gast een goed en vertrouwd gevoel. Gasten kunnen van woensdag tot en met zondag vanaf 11.00 uur terecht.

> Meer info
Restaurant Café de Pingerhoeve Lekker eten

Restaurant Café de Pingerhoeve

Nagenoeg het gehele jaar geopend. Waar zou je nog gezelliger kunnen eten dan in een oude boerderij/ herberg uit 1792! In ons restaurant is binnen plaats voor een circa 45 personen. Bij mooi weer kunt u uw lunch of diner ook buiten nuttigen op onze intieme binnenplaats. Er is een uitgebreide lunchkaart en dinerkaart waar voor ieder wat wils is te vinden. En natuurlijk houden we rekening met ieders wensen.

> Meer info
Auw Stoof Confits Lekker eten

Auw Stoof Confits

Een ambachtelijk bedrijf waarin op kleine schaal regionale lekkernijen worden bereid met respect voor product en natuur! We gunnen u een kijkje in onze ’weck’ potten en u heeft nu de gelegenheid om deze authentieke methode van het inmaken ‘wecken’ zelf te ervaren! Geef uw teambuilding een duurzame boost.

> Meer info
Hotel Hof van Hulsberg Lekker eten

Hotel Hof van Hulsberg

In ons sfeervolle restaurant is het heerlijk genieten van de Limburgse Bourgondische keuken! Onze koks bereiden dagelijks met veel plezier een smakelijk (driegangen) keuzemenu voor u. Dagverse en veelal regionale seizoensproducten spelen hierbij een erg belangrijke rol. Op mooie zomerse dagen kunt u genieten op een van onze zonrijke terrassen. Wij zijn dagelijks geopend.

> Meer info
Herberg in den Haversack Lekker eten

Herberg in den Haversack

‘Waar recreatie en horeca elkaar ontmoeten!’ Herberg ‘In den Haversack’ is een familiebedrijf waar plezier, recreatie, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. U kunt bij ons o.a. terecht voor kinderfeesten, themafeesten, kinderpony-verhuur, old-timer verhuur en meer. Wij passen arrangementen altijd aan naar uw wens.

> Meer info
Chateau Gilbert Lekker eten

Chateau Gilbert

Bij Chateau Gilbert vindt u al het lekkere uit Limburg. In het restaurant en op het terras worden de mooiste Limburgse gerechtjes en Limburgse Wijnen geserveerd. Dit voor groepen tot maximaal 200 personen in het sfeervolle Kasteel in Wijnandsrade. Ook kunt u al het lekkers vinden in onze streekwinkel. Ongedwongen en schaamteloos genieten? Natuurlijk naar Chateau Gilbert!

> Meer info