Film 'Nuth heeft het'! Groene vingers en buitenleven

Film 'Nuth heeft het'!

Bekijk de film en ontdek Nuth, want Nuth heeft kunst & cultuur, heerlijke restaurants, mooie wandel, fiets- en ruiterpaden, prachtige natuur, dromerige overnachtingsmogelijkheden, bijzondere evenementen en alles voor de paardenliefhebber!

> Meer info
Lupa Outdoors Vijvercentrum Limburg Groene vingers en buitenleven

Lupa Outdoors Vijvercentrum Limburg

Aan de rand van het landelijk gelegen Schimmert ligt Lupa Outdoors, uw speciaalzaak waar u alles vindt voor in en om uw vijver, aangevuld met deskundig advies. Speciale outdoor kleding maakt ook deel uit van het aanbod, maar ook een uitgebreide afdeling decoratie voor binnen en buiten, om tuin en woning van een bijzondere en eigen sfeer te voorzien. Laat u inspireren door Lupa Outdoors, Vijvercentrum Limburg!

> Meer info
Marnis Kwekerij Groene vingers en buitenleven

Marnis Kwekerij

Aan de rand van Schimmert, omzoomd door groen ligt Marnis Kwekerij. Hier kunt u terecht voor al uw rozen, clematissen, heesters en vaste planten. Geniet van de gratis toegankelijke showtuin met vijver. Vanaf het uitzichtpunt kunt u het hele gebied tussen Schimmert en Heerlen in één keer overzien! Openingtijden woe. t/m vrij. van 10 tot 18 uur en op zat. van 10 tot 17 uur.

> Meer info