Film 'Nuth heeft het'! Alles voor de paardenliefhebber

Film 'Nuth heeft het'!

Bekijk de film en ontdek Nuth, want Nuth heeft kunst & cultuur, heerlijke restaurants, mooie wandel, fiets- en ruiterpaden, prachtige natuur, dromerige overnachtingsmogelijkheden, bijzondere evenementen en alles voor de paardenliefhebber!

> Meer info
Paardensport Limburg Alles voor de paardenliefhebber

Paardensport Limburg

Dit is hét portaal en podium voor alles wat met Limburg en paarden te maken heeft en waarbij welzijn, kwaliteit, veiligheid en deskundigheid voorop staan. Wil je weten bij wie je waarvoor terecht kunt? Wat wanneer te doen is of waar je heerlijk kunt buitenrijden? Je kunt het via de website van Paardensport Limburg vinden!

> Meer info
Patijen massaal achter Limburg paardenprovincie Alles voor de paardenliefhebber

Patijen massaal achter Limburg paardenprovincie

De Limburgse paardensector, overheden en onderwijs investeren samen met de Stichting Limburg Paardensport om Limburg dé paardenprovincie van Nederland te maken. De huidige geschatte omzet van de Limburgse paardensportsector, 185 miljoen euro, onderschrijft het economisch belang voor Limburg.

> Meer info
Manege de Blauwe Steen Alles voor de paardenliefhebber

Manege de Blauwe Steen

Wilt u eens wat anders! Onze manege organiseert op afspraak buitenritten voor 1 tot 8 personen. Onder deskundige begeleiding stapt U met een paard door prachtige landwegen gelegen rondom onze manege. Daarna kunt u, helemaal voldaan, nog genieten van een hapje en drankje op ons terras. Ook voor (privé-) lessen, stalling van paarden, teambuilding en ponykampen kunt u bij ons terecht.

> Meer info
LRV & PC Schimmert Alles voor de paardenliefhebber

LRV & PC Schimmert

Een zeer actieve, laagdrempelige en spontane paardrijvereniging voor jong en oud! LRV & PC Schimmert is gevestigd aan de Waterkuilsweg in Schimmert en organiseert vele leuke, interactieve activiteiten gedurende het hele jaar. De welbekende Smulrit is hier een goed voorbeeld van. Wekelijks worden er dressuurlessen in groepen gegeven, en op afspraak is het mogelijk om springlessen te volgen. Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op onze Facebookpagina voor meer informatie!

> Meer info
Manege Vaesrade Alles voor de paardenliefhebber

Manege Vaesrade

Net even anders en toch een bekend gevoel! Op Manege Vaesrade kunt u terecht voor stalling van uw paard, maar kunt u ook unit boxen huren om als zelfstandige een bedrijf op te starten. Paard en pony-rijlessen verzorgen wij op diverse niveaus voor Dressuur, Springen of Recreatie. Dat wij hier goed in zijn bewijzen wij met de resultaten op diverse regio kampioenschappen met onze Kampioenen. Ontspanning te paard gaat heel goed bij de buitenritten. Met onze uitgebreide faciliteiten zoals eetcafé, restaurant en feestzaal, bieden wij u mooie ruimtes om te vergaderen en/of bedrijfstrainingen te koppelen aan Teambuilding. Kortom bij Manege Vaesrade zult u altijd slagen!

> Meer info
Hagenbeck Stables Alles voor de paardenliefhebber

Hagenbeck Stables

Een andere tak van de paardensport, de westernsport! Wilt u het westerngevoel te paard proeven dan bent u bij Hagenbeck Stables aan het juiste adres. Wij geven zowel beginnerslessen in de westernsport als workshops in de cowhorse/reining en de cutting. Nieuw in 2017 is ons eetcafe in de Saloon. Voor verdere informatie en een leuke filmpje bezoek onze website.

> Meer info
Ruiter en menroutes in Nuth Alles voor de paardenliefhebber

Ruiter en menroutes in Nuth

De website www.ruiterenenmennen.nl biedt u als ruiter vele mooie ruiter- en menroutes. Zo ook door de gemeente Nuth. Via onderstaande link komt u direct terecht op de routes in Nuth.

> Meer info